Sivun näyttöjä yhteensä

25. tammikuuta 2012

Kohta on valmis keko komia...

Muutamia kuvia blogiin, vaikka takana on monta pitkää päivää ja uni alkaa maittaa.

Valmista tulee ja nyt, viimeisellä rakennusviikolla valmiin tuloksen tahti on valtava.

Tässä muutamia fiiliksiä pian valmistuvasta kodistamme.
 Keittiökalusteet tulivat Isku-keittiöltä tismalleen sovitussa aikataulussa. Melkoiseen kaappimäärään mahtuu jos jonkilaista osaa, jalkaa, levyä ja hyllyä. Isku on hoitanut tilauksen erinomaisella tarkkuudella ja ystävällisyydellä. Täydennystilaukseen on mennyt vain yksi, hieman vääränsävyinen peitelevy. Iskun henkilökunnan palveluasenne ja kalusteiden toimitus sekä laatu ovat ainakin tässä vaiheessa vakuuttaneet meidät tehneemme oikean valinnan kalusteiden toimittajan suhteen.

Uuni on valmis. Omasta mielestämme siitä tuli hienompi kuin osasimme edes odottaa. Vihreä väri on vahva ja arvokas. Alakerrassa kokonaisuus on suunniteltukin juuri uunin ja sen värin ympärille.
 Näkymä olohuoneesta työhuoneeseen päin. Valot toimivat ja kaikki pinnat ovat valmiita. Aurora-listapaketti on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi. Listat ovat todella hyvälaatuisia ja ne on ollut helppo asentaa. Leveä jalkalista tuo näyttävyyttä ja ryhtiä seinään.
 Alakerran wc:n kalusteet odottavat asennusta.

Ja tässä on tämän päivän saavutus, portaat. Porrastilaus oli hieman hankala, koska portaat piti tilata melko pienten kuvien perusteella. Pohjakuvissa oli piirretty portaiden malli, mutta eri kaiteiden yms. pohdinta pienten kuvien perusteella oli hieman haastavaa. Myös askelmien värimallit netissä olivat hieman epätarkkoja. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Portaiden laatu vaikuttaa ainakin ensikokemuksen perusteella todella hyvältä ja asentaja teki hyvää työtä.

Enää kuusi päivää ja kotimme on valmis!
Parin viikon päästä olemme mukana Kannustalon esittelypäivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti