Sivun näyttöjä yhteensä

16. tammikuuta 2012

Talomme rakennus on pidemmällä kuin koskaan ennen

Vuoden vaihde ja joululoma oli maalaamisen ja kattojen tekemisen aikaa. Pätkimme kattopanelit itse määrämittaisiksi ja kirvesmiehemme naulasivat ne kiinni kattoihin. Nyt ovat kaikki katot valmiit ja listoitettu. Seinät on tapetoitu yhtä pientä pätkää lukuunotttamatta. Laitamme kuvia valmiista seinistä tuota tuonnempana. Tässä muutamia paloja alkuvuoden vaiheista.

Yläkerran aula maalattuna ja katto paneloituna.
 Porrasaukon takaseinään laitoimme maalaustapetin. Tapetissa on pystysuora kohokuviointi, joka erottuu himmeästi maalin alta. Kohokuvio tuo elävyyttä korkeaan seinään ja taittaa maalin sävyä hieman vaaleammaksi.
 Onnistunut yksityiskohta, yläkerran WC:n lattia. Samaa sarjaa tulee myös alakerran "vierasvessan" lattiaan. Ilmastointiputki lattiassa on pyykkikuilu, joka vie lavuaarin alakaapista kodinhoitohuoneen pyykkikaappiin.
 Siinä se uuni nyt vihdoin on kaakeloituna. Omasta mielestämme uuni on paljon hienompi, mitä edes osasimme odottaa. Enää saumaus ja luukut paikoilleen, niin pääsemme nautiskelemaan takkatulesta ja uunissa haudutetusta hirvipaistista.
 Alakerran laattalattia valmistui tänään. Laattana Terra Casan Jerusalem White (45 cm * 45 cm).
 Keittiössä on tapetti seinillä ja laatat lattiassa. Enää kaapit, tasot, koneet ja välitilan laatoitus.
 Sauna on lattiaa vaille valmis. Kirvesmiehemme teki lauteet lankuista ja lopputulos on näyttävää ja siistiä käsityötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti