Sivun näyttöjä yhteensä

18. elokuuta 2011

Alakerta on pystyssä

Tänään tuli talopaketin toimitus. Kaksi täysperärekallista tavaraa ja nosturi odottivat tontin reunalla jo heti aamusta. Puutavaraa tuntui olevan aivan järjettömän paljon. Kaikenkaikkiaan 11 nippua nostettiin tavaraa eri puolille pihaa. Kuormalavoja ja lankkuja oli varattu reilusti ja ne riittivätkin melko hyvin. Sää ei suosinut aamuamme. Koko viikon jatkunut sade jatkui tänä aamuna entistä rankempana eikä koko päivänä ollut juurikaan taukoa sateessa.

Tänään asennettiin alakerran seinäelementit paikoillensa. Pystytys sujui ammattilaisten ansiosta erittäin joutuisasti ja huolellisesti. Elementit asettuivat paikoillensa tarkasti. Päällisin puolin kaikki näyttää olevan kunnossa kuljetuksen jäljiltä.

Tavarapinoja sateessa pehmenneellä pihalla. 
  
 Elementit paljastuvat rekasta. Mahtava fiilis!

Sade jatkui koko päivän. Tavaroiden suojaamisessa oli iso työ, että ehdimme saada pressuja ja muoveja nippujen päälle ennen niiden kastumista. Kesken päivää tuli tontille myös kattotiilikuorma. Pienellä sovittelulla ja organisoinnilla ehdimme saada tavararekat ja nosturin pois alta ennen tiilikuorman saapumista. 

Illalla emme voineet muuta kuin ihailla lopputulosta. Onhan tuo nyt vielä aika keskeneräinen, mutta siinä se monivuotinen unelma nyt on ja se on meidän oma. Talon omaksi uskominen tuntuu tässä vaiheessa vaikealta      - saammeko me todellakin tuon haaveidemme talon. 
 Talo edestä
 Keittiönpuoleinen pääty
 Takapuoli
 Keittiö sisältä
 Olohuone sisältä
Fiiliskuva vesisateessa ja sumussa päivän päätteeksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti