Sivun näyttöjä yhteensä

24. heinäkuuta 2011

Rakennuslupa

Rakennuslupapäätös tuli 1. heinäkuuta, kuten oli sovittu ja luvattu. Haimme päätöksen heti samana päivänä kaupungin rakennusvalvonnasta. Hetki oli hieno, mutta ei kovinkaan juhlallinen. Lupapäätös ja liitteet tulivat käteen kirjekuoressa, kuten mikä tahansa hallintopäätös.

Lupa oli myönnetty ilman huomautuksia tai muutosvaatimuksia. Kaikki tarvittava oli ollut mukana ja kaikki määräykset oli huomioitu luvan valmistelussa, joten kaikki suhui erittäin yksinkertaisesti ja aikataulussaan.

Aloituskokous pidettiin maanantaina 11.7. Kokous oli tehokas ja täsmällinen tunti. Kokouksessa käytiin läpi vaaditut asiat ja saatiin hyviä neuvoja rakentamiseen. Kokouksen lopuksi nostimme esille tahtomme päivittää luvassa käsiteltyä asemapiirrosta siten, että taloa siirrettäisiin noin metrin verran eteenpäin.

Kokouksen jälkeen esitimme muutosehdotuksemme kaupungin Mittaus- ja kiinteistöt yksikölle, jossa tiedot päivitettiin suoraan kiinteistön tietoihin. Muutos on pieni, mutta antaa lisää tilaa pienehkölle takapihalle.


Mitä opimme? Kun rakennuslupaan vaadittavat liitteet, suunnitelmat ja lomakkeet on tehty huolellisesti ja ohjeita/ määräyksiä noudattaen, hoituvat asiat sujuvasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti