Sivun näyttöjä yhteensä

13. lokakuuta 2011

Rakennusviikko 13.

Talon ulkopuoli alkaa olla hyvin pitkällä.Sisäpuolella on tehty pitkää päivää yläkerrassa. Kattokehien rakentaminen on todella työläs ja aikaa vievä vaihe. Kehien välien villoitus on ollut työlästä ja vaatinut sekä aikaa että kärsivällisyyttä. Kirvesmies on tehnyt rakenteita ja itse olemme villoittaneet välillä eri vaiheita. Samaan aikaan ovat LVI-miehet rakentaneet ilmastointikanavistoa sekä vesijohdot ja viemärit yläkertaan. Ilmastointiputkien eristäminen vei tunteja, mutta vastuukysymysten vuoksi annoimme LVI-asentajan tehdä myös eristystyöt. 
Nyt on meneillään yläkerran katon höyrysulun kiinnittäminen ja yläpohjan koolausten tekeminen. Puhallusvilla tulee ensi viikolla, joten vielä on aikaa tehdä kaikki valmiiksi villan tuloa varten.


Autotalli on viimeistelyä vaille valmis. Enää ovi ja maalaustöitä sisällä. 
Autokatoksen ulkovalot odottavat sähköä, jotta ne alkavat toimia    


 
 Takapuolelta puuttuu tässä vaiheessa parvekkeen kaiteet ja lattia sekä terassin rakentaminen.

Pystyttäjien työstä ilmeni tässä vaiheessa yksi ongelma. Etupuolen kattolyhdyn sivuräystäät eivät ole samanpituiset. Tästä johtuen väliräystästä ei saa rakennettua ennen räystäiden korjaamista. Vika on melko pieni, kattotuolit ovat 5 cm väärässä kohdassa. Jos väliräystästä ei olisi tehty, ei tuo virhe olisi koskaan edes tullut esille. Urakoitsija vastaa räystäiden korjaamisesta, mutta se vie taas aikaa ja aiheuttaa harmia.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti