Sivun näyttöjä yhteensä

19. kesäkuuta 2011

Suunnitelmia ja rännejä

Aikaa on kulunut muutama viikko edellisestä kirjoituksesta. Tällä välin on viety rakennuslupakuvat kaupungille. Saatu LVI-suunnitelma valmiiksi, sähkösuunnitelma viimeistelyä vaille valmiiksi ja autotallin kuvat. Odottavan aika tuntuu pitkältä, kun odottaa palavereita ja kuvien valmistumista.

Samaan aikaan olemme tehneet päätöksen kattoturvatuotteiden ja rännien asennuksesta. Pyysimme tarjousta eri paikoista.
- Rännimestareiden kanssa sovittu palaveri ei toteutunut koskaan, kun myyjä ei tullut sovittuun aikaan sovittuun paikkaan.
- Kourupalvelu Hölttä sekä Savon pelti ja saneeraus olivat hinta-laatusuhteeltaan kalliimpia.
- Rautakauppojen kautta kourut olisivat pätkätavaraa ja siten näkemyksemme mukaan laadultaan hieman heikompia.

Päädyimme lopulta Vesivek:n tuotteisiin. Saimme Mikkelin Vesivekiltä hyvää palvelua ja uskomme tuotteiden laatuun sekä kestävyyteen. Kourut ovat paikanpäällä tehtyjä ja saumattomia. Kourutuotteet ovat pulverimaalattuja ja maalipinnalla on 30 vuoden takuu. Koko pakettiin tulee kaikki kattoturva- ja ränni/kourutuotteet asennettuna.  Kirjoitamme myöhemmässä vaiheessa kokemuksistamme, miten asennus sujuu ja millainen on lopputulos.

Pintamateriaalivalinnat alkavat olla hyvällä mallilla. Idea sisustuksesta ja pinnoista on ollut alusta lähtien hyvin selkeä - jugend ohjaa, mutta emme halua kodistamme museota. Jatkamme pintamateriaalivalinnoista seuraavassa kirjoituksessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti